Kepada para peminat Drama Korea yang ingin subtitle/sarikata Melayu,
Dapatkan disini :) Subtitle Sahaja! Kalau nak download drama pergi sini.
Nak Password? Inbox/Message di facebook MyKDSubs :)


Reminder:
Subtitles Melayu ni guna video versi "HANrel"...
Tapi tak semua ya..
Kalau nak download video, ambil versi HANrel dulu..
kalau takde versi Hanrel atau timing subtitles lain, ambil versi lain..
TQ!

Subscribe in a reader

Top Follower

Laman Web Download Drama Korea

Disebabkan ramai yang tak tahu kat mana nak download K-Drama, MyKDSubs ingin kongsikan web-web yang boleh download drama korea :)

  1. http://doramax264.com/ (SUGGEST)
  2. http://www.200mbmini.info/
  3. http://www.dewatv.com
  4. http://syoklah.blogspot.com/
  5. http://tontonwayangonline.blogspot.com
  6. http://asiandramadownloads.com/korean-drama
Ni je kot yang termampu nak kongsikan web-web download korea.
Apa-apapun, SELAMAT MENDOWNLOAD :) !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...